Zandvoort gaat weer los!

10 mrt Zandvoort gaat weer los!

Zandvoort maakt zich op voor een nieuw Pop Up weekend op 17, 18 en 19 juni 2016. De verwachtingen zijn hoog gespannen na het enorme succes van het Pop Up weekend Zandvoort in 2015. Zo werd vorig jaar het wereldrecord Haringhappen op het Raadhuisplein verpletterd en op het strand konden bezoekers chillen in de openlucht bioscoop. Ook was er een spectaculair Glow in the Dark Beach Volleybal toernooi. En er was veel muziek, heerlijk eten en drinken, bijzondere Pop-up winkeltjes en tal van andere initiatieven.

Het Pop Up Zandvoort weekend: dat is vergunningsvrij iets organiseren in Zandvoort, zonder leges en precario. En met vrije openingstijden voor winkels en horeca die meedoen met een initiatief. Het weekend is bedoeld om Zandvoort in de kijker te spelen als dé plek om een tijdelijk initiatief of evenement te ontplooien. Dit moet er natuurlijk voor zorgen dat de lokale bevolking zich in dit weekend optimaal vermaakt, toeristen worden aangetrokken en dat lokale ondernemers succesvoller worden.

Wethouder Gerard Kuipers met Toerisme en Economische zaken in zijn portefeuille is enthousiast over de terugkeer van het Pop Up Weekend: “Het Pop Up Weekend staat symbool voor het Zandvoort van de toekomst: een gemeente die tijdelijke initiatieven stimuleert en faciliteert. Wij gaan de komende tijd op zoek naar Pop Up concepten die helemaal passen bij het gezellige centrum, het prachtige strand en het unieke circuit. Uiteindelijk zal Pop Up Zandvoort onderdeel moeten worden van het straatbeeld. Zandvoort wil zich profileren als gastheer. Daar is iedereen bij nodig. De bewoners, de ondernemers én de gemeente!”

Doe mee!
Veel bewoners en ondernemers staan al in de startblokken om hun initiatief te ontplooien en het Pop Up Weekend wederom tot een succes te maken. Wil je ook vergunning vrij iets leuks organiseren, zonder leges en precario, met vrije openingstijden voor winkels en deelnemende horeca? En ook nog prijzen winnen? Dat kan allemaal tijdens het Pop Up Zandvoort Weekend. Aanmelden is wel nodig. Schrijf je tot en met zondag 10 april 2016 hier in en doe mee!