Pop Up Zandvoort

Pop Up Zandvoort 
Om meer mensen naar Zandvoort te trekken, de lokale economie te stimuleren en de leegstand te bestrijden wordt in het weekend van vrijdag 19 t/m zondag 21 juni het ‘Pop Up Zandvoort Weekend’ georganiseerd. Tijdens dit weekend mogen ondernemers en inwoners van alles organiseren om Zandvoort een bruisende badplaats te laten zijn. ‘Pop-up’ staat voor het snel en goed kunnen faciliteren van tijdelijke evenementen, activiteiten, winkels en attracties.

Zandvoort als gastheer
Pop Up Zandvoort is een nieuw concept. Het georganiseerde weekend is bedoeld als aftrap om Zandvoort in de kijker te spelen als dé plek om je tijdelijke winkel, evenement of initiatief heen te brengen. Met andere woorden: ‘When it’s hot it’s here’. Na dit weekend is het de bedoeling dat Pop Up onderdeel wordt van het straatbeeld in Zandvoort. Zandvoort wil zich profileren als gastheer, daar is iedereen bij nodig. Inwoners, ondernemers én de gemeente.

1620555_292671720880552_17188840_n

Samen bereik je meer
Uiteindelijk moet Pop Up ertoe leiden dat Zandvoort aantrekkelijker wordt voor initiatieven van interne en externe partijen. Belangrijk daarbij is samenwerking. Samen bereik je tenslotte meer!