British Festival

Keep Calm & Get British!

Het British Festival is terug!

Van 5 tot en met 7 juli beleef je Zandvoort aan Zee weer in Britse sferen tijdens het ‘British Festival: in a great British tradition’. Het beste uit de Britse keuken, Gin Tonics, Britse winkeletalages, Britse sporten en spellen op het strand, Britse feesten en optredens in het centrum en natuurlijk het British Race Festival op het Circuit met de Classic Car Parade door het dorp. Waan je een weekend lang in Groot-Brittannië aan de Nederlandse kust: Keep Calm & Visit Britain in Zandvoort aan Zee!

Aftermovie British Festival 2017

British video's

Kom alvast in Britse sferen en zie wat je kunt verwachten op 5, 6 en 7 juli 2019 tijdens het British Festival in Zandvoort aan Zee.

Bekijk het programma

Van Highland Games en Paddington tot Gin Tonic en hondenrennen op het strand. Bekijk hier wat je allemaal kunt doen, zien eten en drinken.

Wat is Groot-Brittannië eigenlijk?

Groot-Brittannië, Verenigd Koninkrijk, Engeland: allemaal één pot nat, toch? Of toch niet? Lees hier hoe het écht in elkaar steekt.

The Union Jack

Het British Festival draait om alles wat Brits is en dus uit Groot-Brittannië komt. Voor de gelegenheid gebruiken we daarom niet de bekende Union Jack maar de vlag uit 1606. Lees er alles over.

Storytime

Groot-Brittannië: het land van Wimbledon, afternoon tea, Excalibur, Loch Ness en Sherlock Holmes. Je kunt er boeken vol over schrijven en dat is dus ook gedaan. Speciaal voor het British Festival hebben we enkele verhalen op een rijtje gezet. 

Boek jouw weekend Groot-Brittannie

Het ‘British Festival: in a great British tradition’: drie dagen vol Britse activiteiten, muziek, races, feesten en verrassingen waar je geen moment van wilt missen. Boek dus nu jouw weekend in Zandvoort aan Zee!