Little Wimbledon

Little Wimbledon

Little Wimbledon is hét Championship in Zandvoort aan Zee, maar dan in het klein. ’s Ochtends wordt een tennisclinic voor de jeugd georganiseerd door niemand minder dan Sjeng Schalken en na de aardbeien met slagroom brengt hij zijn skills op de senioren over.  Schrijf je in via jeugdtczandvoort@gmail.com of kom kijken of je de nieuwe Wimbledon deelnemer aan het werk kunt zien. 

Datum: Zondag 9 juli 

Locatie: TC Zandvoort, Kennemerweg 79

Terug naar de sport activiteiten

Toegankelijk voor leden en niet-leden van TC Zandvoort

Enige tenniservaring vereist

10.00 – 12.00 Tennisclinic Sjeng Schalken voor de jeugd

12.00 – 13.00 Lunch

13.00 – 15.00 Tennisclinic Sjeng Schalken voor de senioren

Dresscode: wit & tennisschoenen vereist

Entreegeld € 7,50 (leden)/ € 12,50 (niet-leden) incl. aardbeien met slagroom en sandwiches

Prijs voor de best geklede tennisser/tennisster

Kledingvoorschriften

Als deelnemer van het prestigieuze Wimbledon moet je je conformeren aan een aantal kledingvoorschriften. Deze voorschriften gelden niet alleen voor de wedstrijden maar ook voor alle trainingen op het terrein. Om jou voor te bereiden op jouw deelname aan Wimbledon hebben we de regels even voor je op een rijtje gezet:

1. Vanaf het moment dat spelers de court opkomen dienen zij gekleed te gaan in passende witte tenniskleding.

2. ‘Off-white’ en crème gelden niet als wit.

3. Er mogen geen grote gekleurde stukken op de kleding aanwezig zijn. Een enkele kleur om de hals of de manchet van de mouw is aanvaardbaar, maar mag niet groter zijn dan een centimeter (10mm)

4. Wanneer een shirt of broek een (licht) gekleurd patroon heeft, wordt dit gezien als gekleurd en wordt gekeken of dit binnen de toelaatbare 1 cm valt. Logos vervormd door variaties in het materiaal of patronen zijn niet aanvaardbaar.

5. De achterkant van een shirt, jurk, trainingspak of trui moet helemaal wit zijn.

6. Shorts, rokken en trainingsbroeken moeten helemaal wit zijn, met uitzondering van een enkele kleur op de zoom met een maximale grootte van een centimeter (10mm).

7. Caps, hoofdbandjes, bandanas, polsbandjes en sokken moeten helemaal wit zijn, met uitzondering van een enkele kleurstijl, niet groter dan een centimeter (10mm).

8. Schoenen moeten bijna geheel wit zijn, inclusief de zolen. Grote fabrikantenlogo’s worden niet aangemoedigd. De grasschoenen moeten voldoen aan de Grand Slam-regels. Met name schoenen met reliëf aan de buitenkant van de tenen zijn niet toegestaan. De rand om de tenen moet glad zijn.

9. Eventueel ondergoed dat tijdens het spel zichtbaar is of kan zijn (inclusief door transpiratie) moeten ook volledig wit zijn, behalve voor een enkele kleurstijl, niet groter dan een centimeter (10mm). Bovendien zijn gemeenschappelijke normen van fatsoenlijkheid te allen tijde vereist.

10. Medische hulpmiddelen en uitrusting moeten wit zijn indien mogelijk maar kan gekleurd zijn indien het absoluut noodzakelijk is.

Op de Aorangi Park trainingsvelden zijn de voorschriften minder strikt.